Rasa terbeban dengan yuran tadika? Kalau boleh nak diskaun?

Kalau anda terasa seperti di atas, ada tawaran hebat yang tak boleh anda lepaskan. Anda berminat ke berminat? Jangan tunggu lagi, tekan butang whatsapp di bawah. Tawaran sah sehingga 10hb Disember 2021!

Kenapa pilih untuk belajar di tadika Al Baghdadi?

Di Tadika Al Baghdadi,kami menerapkan 50% pembelajaran Al Quran ke dalam silibus Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan (KSPK) yang dikeluarkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM). Insha Allah dengan penerapan Teknik mengaji Al Baghdadi, murid-murid juga dapat membaca Al Quran dengan mudah.

Di mana tadika Al Baghdadi?

Tadika Al Baghdadi atau nama berdaftar dengan KPM – Tadika Cilik As Syakirah terletak di Bandar Tasik Kesuma Beranang, Selangor. Berada di atas Kedai Makan Nasi Kukus Tok We, berhadapan Kolej Profesional MARA Beranang di mana Tadika Al Baghdadi berada di tingkat satu di mana ia memastikan keselamatan murid-murid lebih terjamin.

Macam mana dengan yuran?

promosi daftar awal tinggal

Hari
Jam
Minit
Saat
Harap maaf. Promosi sudah berakhir

Ada pelbagai pakej yang boleh dipilih. Mengikut kesesuaian anda, misalnya jika bekerja boleh cuba sepenuh masa. Ada program Playtime untuk murid-murid selepas prasekolah. Boleh dilihat disini. Kalau nak separuh masa pun ada. Sila semak jadual yuran untuk mengetahui lebih lanjut. Promosi DAFTAR AWAL sedang berlangsung sekarang sehingga 10hb Disember 2021. Sila tekan butang di bawah untuk ketahui lebih lanjut.

×

Assalamualaikum WBT

× Apa yang boleh saya bantu?