Ingin anak belajar prasekolah dan solat?

Di Tadika Al Baghdadi (Al Baghdadi Playtime Centre), anak anda bersekolah prasekolah dan juga diajar mengenai cara-cara bersolat, menghafaz doa, mengaji dan mempelajari sifat-sifat peribadi seorang Muslim. Insha Allah.

Apa yang anak anda pelajari?

Berapa yang perlu saya bayar?

Pakej yuran serendah

RM280*

sebulan

PROMOSI PENDAFTARAN AWAL

Anda juga berpeluang menerima uniform percuma, buku percuma dan diskaun menarik* jika anda DAFTAR AWAL. KAMI JUGA NAK BERI BAUCAR MC DONALDS untuk setiap pendaftaran yang berjaya!* Call 011-26971912 atau klik disini untuk whatsapp terus >>>> whatsapp 

Cepat, sementara slot masih kosong. 

Sila lihat jadual yuran untuk ketahui pakej yang sesuai untuk anak anda.

*Tertakluk pada terma dan syarat

Apa pendapat ibubapa tentang Tadika Al Baghdadi

"This is the place for kids to learn what they should learn.. Academic and Islamic.. The best part is, it’s playtime, less stressful and exciting!"
Marina Wan Mohamed
"Terkejut hari tu solat sekali dengan anak saya. Alhamdulillah, Al Fatihah, 3 Qul, Doa antara Sujud, Rukuk, Sujud, Tahiyat Awal dan Akhir semua dia lancar baca."
Puan Suzie
"Alhamdulillah.. anak2 byk dpt menghafal surah2 pendek & panjang.. amali solat. lebih berkeyakinan semasa bercakap. Seronok ke pra sekolah."
Puan Siti
"Anak saya suka belajar di tadika Al Baghdadi sebab katanya seronok belajar menghafaz doa harian, surah lazim dan mengaji beramai-ramai dengan kawan"
Puan Sofia
"Sejak dah belajar di tadika APC ni anak saya suka sangat mengaji. Terima kasih kepada Teacher Umi yang banyak membantu walaupun masa tu tengah PKP. PDPR tetap berjalan macam biasa."
Puan Alina
"Masa PKP dulu pening juga dibuatnya bila anak ada di rumah tapi tak boleh ke tadika. PDPR yang dibuat oleh tadika Al Baghdadi banyak membantu. Seronok anak bila buat PDPR. Taklah dia bosan lagi."
Puan Jamilah

atau call terus 011-26971912

atau terus ke bawah untuk baca info lanjut

Nak tahu lebih lanjut mengenai program prasekolah Al Baghdadi?

© Hakcipta Terpelihara

×

Assalamualaikum WBT

× Apa yang boleh saya bantu?